spacer spacer
spacer

Bachremedies - Bachbloesemtherapie
Bachbloesemtherapie is ook bekend als Bachremedies.
De Bachbloesemtherapie is begin vorige eeuw ontwikkeld door een Engelse arts, dr. Edward Bach. Uit bloesems van diverse planten ontwikkelde hij 38 remedies. Door de bloesems in zuiver water te leggen haalde hij de essentie uit de bloesem. Elke bloesem staat voor een bepaalde gemoedstoestand waarbij iemand niet in evenwicht is en er klachten kunnen ontstaan zoals angsten, onzekerheid, overbezorgdheid, malende gedachten, slaapklachten, enzovoort. De subtiele energie van een bloesem geeft weer evenwicht en harmonie waar nodig.
De Bachbloesems werken op een subtiele, energetische manier en hebben geen bijwerkingen. Deze therapie is daarom bijzonder geschikt voor allerlei psychische klachten, voor zeer gevoelige mensen en voor kinderen.
De Bachbloesems kunnen zowel als hoofdtherapie ingezet worden of samen met een behandeling met acupunctuur, kruiden of een therapeutische massage. Uit de 38 remedies wordt een keuze gemaakt die past bij jouw persoonlijke situatie. De bloesems worden ingenomen als druppels.

Hoe ziet een behandeling eruit?
In het eerste consult worden er een groot aantal vragen gesteld over jouw klachten en allerlei andere aspecten van jouw gezondheid.
Na het consult bekijk ik welke Bachbloesems passen bij jouw klachten. Je krijgt dus niet direct een Bachbloesemcomplex mee.
Er worden meestal 4 tot max. 7 verschillende bloesems gekozen.

Ik spreek met je af wanneer u het Bachcomplex op kunt halen, dat gebeurt binnen een week na het eerste consult.

Een vervolgbehandeling begint weer met een vraaggesprek en aan de hand daarvan bepaal ik of de ingestelde behandeling door kan gaan of dat er aanpassingen nodig zijn. Tussen behandelingen door is het altijd mogelijk contact op te nemen indien er vragen zijn.

spacer
Bachbloesemtherapie Bachremedies
Tarieven
Rianne van Dasler acupunctuur en kruidentherapie is aangesloten bij de beroepsvereniging NWP. Hierdoor worden de consultkosten door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Het is aan te raden om bij uw zorgverzekeraar te informeren naar de voorwaarden.

Intake consult (60-90 min.)   € 83,00
Kinderen t/m 8 jaar   € 56,00
     
Vervolgconsult (45 min.)   € 55,00
Kinderen t/m 8 jaar   € 36,00
     
Consult Shiatsu of Chi Nei Tsang (60 min.)   € 65,00
     
Kruidentinctuur 100 ml. (voor ± 6 weken)   € 30,00
     
Bachbloesem 30 ml.   € 12,00

Genoemde consulttarieven zijn exclusief kruidentincturen en Bachbloesems. Betalingen bij voorkeur per pin of contant na afloop van het consult. Een gemaakte afspraak moet minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd anders wordt de consultprijs in rekening gebracht.

Made by Bouwie Media Creations