spacer spacer
spacer Persoonlijk
Mijn naam is Rianne van Dasler. Sinds 1990 ben ik werkzaam als verpleegkundige en heb mij verder ontwikkeld in alternatieve vormen van geneeskunde. Juist door mijn ervaring als verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen heb ik de grenzen gezien van de reguliere geneeskunde. Ik ben daarom op zoek gegaan naar andere manieren van kijken naar gezondheid en ziekte. Zo ben ik op de Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum terecht gekomen en heb ik een praktijk aan huis vanaf 2006.
De Academie voor Natuurgeneeskunde bood, naast een gedegen onderricht in acupunctuur en kruidentherapie, ook een uitgebreid pakket medische vakken. Daardoor, en door mijn achtergrond als verpleegkundige, ben ik goed in staat om na te gaan welke klachten goed door mij te behandelen zijn en met welke klachten u naar een arts moet gaan. Het is heel goed mogelijk om een behandeling bij een arts te combineren met een behandeling in mijn praktijk, dit in nauw overleg met u en eventueel uw behandeld arts, uiteraard met uw toestemming.
De bindweefselmassage heb ik gevolgd aan De Leffelaar in Amsterdam, waar les wordt gegeven door fysiotherapeuten.
De buikmassage (Chi Nei Tsang) heb ik gevolgd bij Maartje Huibers. In de loop der jaren heb ik veel bijscholingen gedaan in o.a. acupunctuur en ben ik mij gaan richten op het behandelen van de constitutie (Stammen & Takken), een vorm van acupunctuur die teruggaat op de oorspronkelijke basis van acupunctuur.
spacer
Made by Bouwie Media Creations